Themafeest: Back in the future

 

Haal je kledingkast maar overhoop en ga op zoek naar witte broeken, jurken, zilveren T-shirts en jasjes en maak je klaar voor een reis van een paar miljard lichtjaar.

 

Want vanavond bekijk jij de wereld vanuit ‘outer space’! In de verte hoor je Aquarius met “When the moon is in the Seventh House And Jupiter aligns with Mars…” je komt binnen in een ruimte die net als jou een witte, strakke aankleding heeft en volledig is gedresst met planeten, sterren, asteroïden en futuristische visuals. Bij binnenkomst delen onze buitenaards mooie candygirls shotjes absinth en glow in the dark sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te komen…

 

De avond wordt spetterend geopend met een futuristische lasershow. Ben je hierna benieuwd wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Ontdek bij de astroloog wat de toekomst voor jou in petto heeft. Na alle sterrenstof is het tijd voor wat intergalactische actie! Ga op één van de vintage spelcomputers de strijd aan in Space Invaders of Galaxian. En voor wie van alle actie trek heeft gekregen zijn er vele spacy lekkernijen.

 

 

Bij een spacy lekkernij hoort een spacy cocktail! Doe mee met de cocktail workshop en maak de lekkerste Black Hole, Rocket Fuel of Darth Vader. ‘May the force be with you’! Hierna is het tijd om weer even met beide benen op de grond te komen. De DJ begint te draaien, de voeten komen van de vloer en de VJ zorgt voor mind blowing visuals! Tussendoor kun je heerlijk onderuit gezakt relaxen in de ‘Silver Lounge’. Optioneel is de zuurstofbar bij te boeken. Neem plaats aan de bar en ervaar wat zuurstof met je doet. Puur of met een smaakje zorgt het voor vernieuwde energie om door te dansen tot de zon en ons stukje van de aarde elkaar weer gevonden hebben!


Een themafeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.