Themafeest Bal Masqué

U wordt ontvangen door showgirls  bij de entree met een spannend drankje en zoete lekkernijen.  Zo treedt u binnen in de 15e eeuw en is het bal masqué geopend!


U bevindt zich op een wervelend themafeest vol mysterie en élégance op een prachtige stijlvolle locatie. Dress to impress en verhul uw ware identiteit onder één van de mysterieuze maskers.

 

Burlesque danseressen zullen deze avond openen met een theatraal optreden vol expressie en verleiding. Op hoge hakken en gehuld in veren en korset zorgen zij voor een wervelende show.Na de grande opening is het tijd voor de DJ. Met zijn opzwepende muziek laat hij u en uw collega's dansen tot in de kleine uurtjes.

 

Tussendoor is de cocktailbar geopend voor de lekkerste Margarita's en Daiquiri's en vloeit de chocoladefontein rijkelijk vol pure passie. Optioneel kunt u ook een gokje wagen bij één van de casinotafels. Uw masker is hierbij uw grootste troef. Een pokerface was nog nooit zo eenvoudig. Kortom een onvergetelijke feestavond vol glamour en stijl!

 

 

Een van onze themafeesten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.