Tof! Partyband

 

TOF! is een geliefde band in het uitgaans circuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op alle mogelijke evenementen, feesten en in dancings door het hele land. Omdat de band een groot publiek wil bereiken en op het publiek wil in kunnen spelen is het repertoire enorm breed met muziek variërend van top 40, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits.

 

Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te stoppen vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. De presentatie van Tof! is bruisend, er gebeurd veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen, er is veel beweging op het podium. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie.

 

Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen. Een reusachtig videoscherm met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. Voorafgaand aan het Tof! optreden wordt het publiek in de juiste stemming gebracht door het vaste voorprogramma "Warming-Up". Deze band bestaat uit enkele Tof! leden en speelt in een 'MTV unplugged' achtige stijl alle classic popsong uit de geschiedenis. Met Tof! en "Warming-Up" is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes.

 

Tof! Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk live optreden Tof! - I Can't Get No Satisfaction Rolling Stones