Vengaboys

 

Vengaboys (uit te spreken als Bengaboys) is een Nederlandse dance-act die tussen 1997 en 2000 zowel in Nederland als daarbuiten grote hits scoorde. In 2010 maakte de groep een comeback. De muziek van de Vengaboys valt onder dance, eurodance en eurohouse.

 

In 1998 maakt de wereld kennis met de opzwepende klanken van de Vengaboys. Het leveren van multi-platina pop-dance met bijvoorbeeld Up & Down, We Like To Party!, Boom Boom Boom Boom!, We gaan naar Ibiza en nog veel meer. De Vengaboys bereikte de top van de hitlijsten in meer dan 20 landen, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, de Benelux, Spanje, Zuid Afrika, Thailand, Polen, Australië en Mexico.

In 1999 is Amerika aan de beurt. Up & Down en We Like To Party! stormen naar de eerste plaats in de Billboard dance charts. Hun debuut album "Greatest Hits!" bereikt USA Gold-status en werden ze genomineerd voor MTV Best Breakthrough of the Year award.

De groep begon aan een wereldreis door de VS, Australië, Japan en Zuid-Amerika. Dan houdt de groep ermee op en is klaar voor hun pensioen. Niet echt een gek idee na de verkoop van 20 miljoen singles en vijf miljoen albums.

Maar je weet hoe het is, Vakantie is leuk, maar na enige tijd het is nog beter om opnieuw te werken. En zo zijn de Vengaboys weer begonnen met touren

 

Vengaboys boeken bij Startup Events

 

Vengaboys boeken voor je feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van Vengaboys bij Startup Events.

 

Vengaboys - We like to Party! (The Vengabus)

 

 

 

 

Bekijk videoclip Vengaboys - Boom, Boom, Boom