Wannebiezz

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde graag meer van ze zien. Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollandstalige’ liedjesprogramma door Nederland en België om met het publiek gezellig de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen.


De Wannebiezz hebben het repertoire van Het Cocktail Trio geadopteerd met de goedkeuring van Ad van der Gein, het enige nog levende lid van dit legendarische trio. Daarnaast brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits uit de afgelopen 40 jaar. Van smartlappen tot Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. Het Nederlandstalige repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een [steenkolen] Engelse, Duitse, Franse of Spaanse hit.


Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure, herkenbare humor en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij [bijna] niets moet en [bijna] alles mag. GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Ech wel!

 

Wannebiezz boeken 


De Wannebiezz zijn in diverse varianten te boeken voor optredens op o.a. privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en artiestenavonden. 

 

Wannebiezz boek je bij Startup Events

 

Wannebiezz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk videoclip de Wannebiezz - Ik Zweef - Officiële Videoclip