Wir Sind Spitze

 

ENERGIEK, VERRASSEND EN ENIG IN ZIJN SOORT! Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour!

 

Concerten met  interactieve shows

 

Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

 

Wir Sind Spitze boek je bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Wir Sind Spitze neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Wir Sind Spitze. Boek Wir Sind Spitze en laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!