Dj Roy

Dj Roy, is bekend in het Nederlandse uitgaansleven. Met meer dan 15 jaar ervaring is Dj Roy 1 van de meest geboekte dj's van Nederland en draait hij gemiddeld vier dagen per week in het hele land. Maar ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa's, Gran Canaria, Mallorca, maar op de knallende party's van Turkije tot aan Griekenland. Ook de radio speelt een grote rol in Roy zijn carriere, op het commerciële radio station Simone FM presenteert Roy dagelijks zijn eigen radio show "Roy op je radio".

 

 

Een allrounder, van kroegen, zalen en discotheken, naar de grootse evenementen zoals bv het Sunsation Festival -Middelstum, Hello Festival - Emmen, het Pleinpop festival te Alphen en de vele Pump up the 90s feesten. Tevens host hij met eigen grote shows jaarlijks op verschillende grote pleinen.

 

Er is geen ontkomen aan, Dj Roy moet je zien, voelen en beleven! Dj Roy is te boeken voor een set van 1.5u of een set van 4u.

 

Dj Roy boeken?

 

Dj Roy boeken voor uw evenement of feest?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken van Dj Roy bij Startup Events

 

Promo - Dj Roy