Fanclubsite voor Aukje Fijn

02-10-2020

Startup Events feliciteert Aukje Fijn vandaag met haar 22e verjaardag en de start van haar officiele fanclubsite.

 

Succes voor Aukje Fijn


Toen Aukje Fijn als meisje van negen jaar op het podium stond kon niemand voorspellen tot wat voor een succes dit zou leiden. Aukje Fijn is vandaag de dag uitgegroeid tot een veel gevraagde, ervaren en sprankelende zangeres en treedt ze op in heel Nederland. Met haar unieke stemgeluid en sympathieke uitstraling is weet ze het publiek keer op keer te verassen. Dit was voor Marcel van der Horst de aanleiding om voor Aukje Fijn een fanclub op te richten. Vanaf het eerste begin volgt hij Aukje met veel enthousiasme en in overleg met Aukje, werd zijn idee uitgewerkt tot de officiele fanclub site van Aukje Fijn.

 

Exclusief welkomst Geschenk


De fanclub site is voor iedereen toegankelijk. Alleen wanneer je lid wilt worden moet je je via een aanmeldformulier aanmelden. Als waardering voor deze aanmelding ontvang je een exclusief fanclub welkomst presentje. Als lid ben je meteen op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes en insider tips, en kun je meedoen met leuke prijsvragen. De jaarlijkse fanclub meeting, exclusieve foto's, een persoonlijke verjaardagskaart en kerstgroet, behoren ook tot deze lidmaatschap.

 

 

Verder wordt er op de nieuwe fanclub site druk gewerkt aan een fan shop. Hier kun je dan online fan artikelen, cd's of vinyl shoppen. Aukje Fijn en Marcel van der Horst verwelkomen je graag als lid bij de fanclubsite van Aukje Fijn.

 

Klik hier voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden. Zie ook www.aukjefijn.nl.

 

Boekingen


Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben of meer info wensen voor het exclusief boeken van Aukje Fijn, wij zijn via mail bereikbaar op: info@startupevents.nl of telefonisch op 0591-670062.