Harten 10 Terug in Originele Bezetting

26-03-2024

Groot nieuws voor de fans van Harten10 nu Tineke na 2 jaar afwezigheid weer deel uitmaakt van het succesvolle duo. Met een remake van een van de eerste singles 'Liefde maakt blind' maken Martien en Tineke hun rentree.

 

'Wat gebeurd is, is gebeurd en ik ben Maria dankbaar dat ze de afgelopen twee jaar de plaats van Tineke heeft ingenomen. Uiteindelijk kwam er toch een einde aan onze samenwerking en ik ben blij dat Tineke weer terug is', vertelt Martien.

 

Los daarvan waren producers Arjan Venemann en Hans Aalbers in de studio al bezig een vernieuwde versie van 'Liefde maakt blind' te produceren die nu wordt uitgebracht. 'Het is een versie van deze tijd en valt bij toeval nu samen met de rentree van Tineke. Het is een uitstapje en we gaan binnenkort de studio in om weer een 'ouderwetse Harten10 single op te nemen', vervolgen Martien en Tineke.

 

Harten10 exclusief boeken


Goed nieuws dus en wie het tweetal wil boeken voor een optreden, neem eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van Harten10.

 

Info: www.harten10.nl

Plugging: Coen van Hoevelaak

Exclusieve boekingen: Startup Events