Hoeveel Kilometers voor Henk Wijngaard

25-08-2017

Nog altijd geïnspireerd door zijn oude beroep van vrachtwagen chauffeur, brengt Henk Wijngaard dit maal een gevoelig en melodieus truckerslied uit.


Deze nieuwe single "Hoeveel Kilometers" met de herkenbare Henk Wijngaard sound is vanaf vandaag verkrijgbaar via de downloads streaming sites. Als bonus track is "Deze Zomer is voor Jou" toegevoegd.


De single is geproduceerd door Niels Lingbeek. De bijgaande videoclip is opgenomen tijdens het Truckstar Festival 2017 op de locatie van sponsor Dairy Top.


Boekingen en management: Startup Events

 

 

 

Onderstaande persoonlijke tekst Henk Wijngaard

 

ALS HET GAAT OM INSPIRATIE


Het zoeken naar inspiratie voor liedjes over het chauffeursleven valt niet altijd mee. Zeker niet wanneer je er al meer dan 100 hebt geschreven, bezongen, en steeds weer probeert de emoties van onze mannen en vrouwen van de weg in een liedje neer te zetten.


Maar dan ineens duikt er een liedje op van mijn studio producer Niels Lingbeek en na het een aantal keren te hebben beluisterd, is dit nummer uiteindelijk opgenomen en op cd gezet. 

 

Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee in dit nieuwe Truckersliedje "Hoeveel Kilometers"


Veel luister plezier, Henk Wijngaard